NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Prof. Klaus Schweinsberg

Vooraanstaand expert in strategisch en economisch beleid

Klaus Schweinsberg is een gerenommeerd en erkend expert in economie en strategische leiderschap en treedt vaak op als commentator in de Duitse media. Momenteel is hij secretaris-generaal van de bestuurscommissie voor familieondernemingen van het World Economic Forum. Na zijn jaren als hoofdredacteur van Capital, het belangrijkste economietijdschrift van Duitsland, doceert hij nu strategie en economisch beleid aan de Rheinische Fachhochschule Köln en aan de militaire academie van de Bundeswehr.

Hij heeft een wekelijkse column bij n-tv, onder de titel ''Against the Grain''.

Prof. Klaus Schweinsberg

Meer informatie

Klaus studeerde politieke economie in Zwitserland, Italië en Schotland en behaalde zijn doctoraat in economisch beleid aan de Universiteit van Fribourg. Tien jaar lang werkte hij bij Bertelsmann AG, onder meer als redacteur business van de Financial Times Deutschland en als hoofdredacteur en uitgever van het blad impulse. Hij wordt geregeld in de media geciteerd en is een gerenommeerd adviseur van topmanagers en grote bedrijven. Hij is lid van de American Economic Association en de Royal Over-Seas League en zit in verschillende advies- en toezichtsraden.

Wat heeft hij u te bieden?

Puttend uit zijn brede ervaring als persoonlijk consultant en lid van verschillende adviesraden, biedt Klaus zijn gehoor een grondig inzicht in de huidige economische ontwikkelingen. Zich baserend op een schat aan gegevens reikt hij zijn publiek ook de essentiële instrumenten en beproefde strategieën aan waarmee organisaties in het huidige economische klimaat de concurrentie een stap voor kunnen blijven.

Stijl van presenteren

Klaus geeft geregeld tv-interviews en is een energiek en betrokken spreker. Hij staat er bekend om dat hij zelfs de ingewikkeldste economische problematiek op een toegankelijke wijze kan verhelderen. Hij is ook een goed ingevoerde en zeer ervaren gespreksleider.

Talen

Hij biedt op maat gesneden lezingen in het Duits, Engels, Frans en Italiaans, en hij is gespreksleider in het Duits, Engels en Frans.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Geheimen van strategisch leiderschap van succesvolle ondernemingen
  • Vijf manieren om crisis in kracht om te buigen
  • De toekomst van geld en de gevolgen voor internationaal zakendoen
  • Leren van de winnaars: wat maakt bedrijven nu echt succesvol?
  • Hoe verantwoord ondernemen tot concurrentievoordeel kan leiden
  • Gespreksleider

Video

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links