NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Don Strickland

Zakelijk visionair en innovator

Don Strickland is een voormalige topmanager van Apple en CEO van zowel PictureWorks als IPIX. Momenteel is Don voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Strickland Associates en is hij als docent innovatie en ondernemerschap verbonden aan het Imperial College London. Don Strickland heeft overal ter wereld succesvolle bedrijven opgezet, zowel grote ondernemingen als kleine start-ups. Als CEO heeft hij bij het heruitvinden van bedrijven en het vergroten van de bedrijfswaarde consequent nieuwe technologieën en businessmodellen gecombineerd.

U zult getuige zijn van een unieke kijk op innovatie, leiderschap en ondernemerschap

Don Strickland

Meer informatie

Don Strickland was de visionair achter ''s werelds eerste digitale camera voor de massa, die hij als vicedirecteur Digital Imaging bij Kodak ontwikkelde en die op de markt kwam nadat hij naar Apple was overgestapt. Als vicedirecteur Imaging and Publishing bij Apple leidde hij de herformulering van Apple''s computerplatform voor de uitgeef- en publiciteitssector van traditionele ''print media'' naar de ''nieuwe media'' van internet, muziek en video. Hij vertrok bij Apple om CEO te worden van PictureWorks Technology, een start-up in Silicon Valley, en werd daarbij een pionier op het gebied van het zakelijke Web 2.0-model. Hij liet het bedrijf fuseren met IPIX en verhoogde de marktwaarde van de onderneming tot 1,6 miljard dollar. Momenteel adviseert hij technologiebedrijven over het vernieuwen van businessmodellen, leiderschap en ondernemerschap. Ook is hij adviserend directeur innovatie en ondernemerschap aan het Imperial College London.

Wat heeft hij u te bieden?

Don spreekt over belangrijke thema?s waarmee de bedrijfsleiders en de raden van bestuur van grote ondernemingen te maken krijgen. Hij gaat vooraf met zijn cliënt in gesprek om inzicht te krijgen in hun zakelijke uitdagingen, hun bedrijfsvestigingen en hun doelen. Hij stemt zijn presentaties af op zijn gehoor en biedt na afloop ruimschoots te tijd voor vragen en discussie.

Stijl van presenteren

Don stemt zijn presentaties af op het forum van de cliënt, waarbij hij als spreker, adviseur en gespreksleider een hoge toegevoegde waarde biedt. Zijn unieke ''kijkje in de keuken'' van het zakendoen is fascinerend en onvergetelijk.

Taal

Hij spreekt in het Engels.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hijj kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Wat nodig is om een écht goed bedrijf op te zetten
  • De nieuwe wereld van data: uitdagingen in leiderschap
  • De nieuwe wereld van data: innovatie door data
  • Innovatie van businessmodellen

Video

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links