NederlandsEnglish

Zoek een spreker

W. Chan Kim

Hoogleraar Internationale managementstrategie

W. Chan Kim is medeoprichter en -directeur van het Blue Ocean Strategy Institute van het Franse INSEAD (Institut européen d''administration des affaires) en bekleedt aan dat instituut de Bruce D. Henderson-leerstoel in strategie en internationaal management van The Boston Consulting Group. Voor zijn benoeming aan het INSEAD was hij hoogleraar aan de University of Michigan Business School. Hij was lid van de raad van bestuur en adviseur van een groot aantal multinationals in Europa, de VS en Oost-Azië. Hij is adviserend lid voor de Europese Unie en tevens bijzonder lid van het World Economic Forum.

In 2007 werd Kim opgenomen in de toptien van de ''Thinkers 50'', de ranglijst van invloedrijkste managementexperts

W. Chan Kim

Meer informatie

Kim richtte samen met Renée Mauborgne het Value Innovation Network (VIN) op, een wereldwijde gemeenschap die de diverse concepten van waarde-innovatie in praktijk probeert te brengen. Het VIN omvat academici, consultants, topmanagers en overheidsbestuurders. Kim zit ook in de raad van bestuur van de Value Innovation Action Tank, opgericht in 2004 om waarde-innovatie in de private, publieke en sociale sector van Singapore te introduceren.

Wat heeft hij u te bieden?

In zijn presentaties verwoordt Kim op elegante wijze zijn visie op het type expanderende en concurrentievrije markten waarin juist innovatieve bedrijven kunnen opereren. Hij reikt bestuurders de noodzakelijke instrumenten aan om niet-aangeboorde markten te betreden en een zeer winstgevende groei te bereiken.

Stijl van presenteren

Kim gebruikt in zijn presentaties tientallen voorbeelden en weet de instrumenten en kaders die hij heeft ontwikkeld in een directe en toegankelijke taal zonder jargon over het voetlicht te brengen.

Taal

Hij spreekt in het Engels.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Blue Ocean Strategy
  • Bedrijfsmanagement
  • Bedrijfsstrategieën
  • Internationale bedrijfsontwikkeling
  • Het managen van multinationals
  • Waarde-innovatie

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links