NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Vijay Govindarajan

Internationale autoriteit op het gebied van innovatie en strategie

Vijay Govindarajan is een wereldautoriteit op het gebied van strategie-implementatie, strategische innovatie, transformatie van bedrijfstakken en wereldwijde strategie en organisatie. Hij bekleedt de Earl C. Daum 1924-leerstoel in internationale bedrijfskunde aan de Tuck School of Business van het Dartmouth College. Hij was de eerste gasthoogleraar en hoofdconsultant innovatie bij General Electric. Hij staat op de derde plaats in de Thinkers 50, de wereldranglijst van invloedrijkste business-denkers.

"Hij wordt algemeen beschouwd als een van''s werelds meest toonaangevende experts in strategie en innovatie"

Vijay Govindarajan

Meer informatie

In de jaren tachtig heeft Vijay honderden leidinggevenden van Fortune 500- bedrijven ondervraagd over hun uiteenlopende benaderingen bij de implementatie van de bedrijfsstrategie binnen hun businessunits. In de jaren negentig hielp hij wereldwijd groeiende bedrijven met het bereiken van de meest efficiënte balans tussen differentiatie en integratie van dochterondernemingen. Sinds 2000 richt hij zich erop ondernemingen te leren om baanbrekende bedrijven op te zetten en tegelijkertijd uitmuntendheid in hun kernactiviteit te behouden. Hij schrijft over innovatie en implementatie op zijn blog, in de Harvard Business Review en in Bloomberg BusinessWeek. Hij wordt door Management International Review tot een van de twintig Noord-Amerikaanse "supersterren" van het onderzoek naar strategie en organisatie gerekend. Een artikel van Vijay werd erkend als een van de tien meest geciteerde bijdragen in de veertigjarige geschiedenis van het Academy of Management Journal.

Wat heeft hij u te bieden?

In 2007, 2009 en 2011 rekende Thinkers 50, de wereldranglijst van managementgoeroes, hem tot de invloedrijkste denkers ter wereld. Vijay Govindarajan wordt beschouwd als een van de meest toonaangevende zakelijke strategen en helpt bedrijven zich aan te passen aan de mondiale zakelijke omgeving en naar de wijze waarop zij hun strategie kunnen veranderen. Al 25 jaar draagt hij bij aan het bevorderen van het onderzoek naar strategie-implementatie en adviseert hij topmanagers in alle sectoren over de wijze waarop ze hun organisaties kunnen aanpassen om hun strategische ambities te verwezenlijken.

Stijl van presenteren

Vijay Govindarajan is een warm en uitgesproken redenaar met een natuurlijk gevoel voor humor. Dit alles maakt hem tot een veelgevraagde hoofdspreker.

Taal

Hij presenteert in het Engels.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij voor uw evenement zou kunnen betekenen.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail. Zie hieronder voor details.

Thema's

  • Innovatie met terugwerkende kracht
  • Strategie is innovatie
  • Innovatie - De implementatie-uitdaging
  • Verander de regels van de ?global game?
  • Organisatorische kwaliteiten voor mondiaal leiderschap

Video

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links