NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Stefan Hyttfors

Veelgeprezen futuroloog, verandermanager en spreker

Stefan Hyttfors is een veelgeprezen futuroloog en spreker die zich richt op baanbrekende technologieën, gedrag en leiderschap van de volgende generatie. Hij houdt zich onvermoeibaar bezig met de uitdagingen en kansen van globalisering, waarbij hij vindt dat de toekomst niet voorspeld maar gecreëerd moet worden. In zijn studie naar verandering helpt hij ondernemingen en topmanagers om baanbrekende technologieën wereldwijd te omarmen en zo een betere toekomst te creëren.

Stefan Hyttfors

Meer informatie

Stefan begon als internationaal fotojournalist voor Expressen, waarna hij zijn adviesbureau Wenderfalck oprichtte en economie studeerde. In 2006 zag hij de kracht van de sociale media en richtte zich op digitale PR, een succesvolle strategie die hem meerdere prestigieuze prijzen opleverde. In 2012 begon hij als veelgevraagd consultant en spreker zijn inzichten te delen. Sindsdien spreekt hij over Big Data, cloud computing, regeneratieve geneeskunde en crowdsourcing voor managers, werknemers en experts op gebieden als verantwoord ondernemen, HR, IT, sales en financiën.

Wat heeft hij u te bieden?

Het is Stefans missie om u voor te bereiden op verandering. De wereld verandert snel, vooral door het internet, dat alle markten beïnvloedt. En in snel veranderende markten gaat het om meeveranderen of ten onder gaan. In zijn presentaties laat Stefan zien dat we met behulp van baanbrekende technologieën en de kracht van netwerken vernieuwende oplossingen en businessmodellen kunnen vinden en welvaart kunnen creëren. Ook gaat hij in op de vraag hoe we in dit digitale tijdperk wendbaarder en competitiever kunnen zijn.

Stijl van presenteren

Stefans presentaties zijn energiek en stemmen tot nadenken. Met een goed gevoel voor humor weet hij de relevantie van zijn boodschap op zijn publiek af te stemmen. Hij begeleidt bijeenkomsten met videoboodschappen en tweets en zet zijn verhaal kracht bij met multimediale technieken.

Talen

Stefan spreekt in het Engels en in het Zweeds.

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hi kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Voorbereid zijn op verandering in een onzekere wereld.
  • Vooroplopen door klantgedreven innovatie.
  • Het internet van het geld
  • De toekomst van werken: Hoe automatisering onze manier van werken verandert en waarde creëert
  • Sharing Economy: Hoe de volgende generatie kiest voor 'asset-on-demand' en niet voor bezit, en voor 'peer-to-peer'-netwerken in plaats van hiërarchie.
  • 'NoManager'-leiderschap
  • Wendbaarheid en concurrentie in het digitale tijdperk

Video

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links