NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Sonia Gandhi

President van de Indische Congrespartij

Sonia Gandhi is President van de Indische Congrespartij. Zij is weduwe van premier Rajiv Gandhi en schoondochter van Indira Gandhi. Na de moord van haar man op 21 mei 1991, werd zij actief in de politiek en in 1998 werd zij voor de eerste keer als President van de Congrespartij gekozen.

Citaat

Sonia Gandhi

Meer informatie

Sonia Gandhi wordt op 9 december 1946 geboren in het dorpje Orbassano nabij Turijn in Noord-Italië. Ze groeit op in een middle class, wat conservatieve familie. Toch liet haar vader haar in het buitenland talen studeren.Tijdens haar studie in Cambridge ontmoet zij Rajiv Gandhi in 1966, de oudste kleinzoon van de toenmalig premier van India, Jawaharlal Nehru. De kennismaking met India via Rajiv Gandhi betekent een radicale verandering in haar leven.

Wat heeft zij u te bieden?

Sonia Gandhi is een natuurlijk leider; zij houdt om met mensen te praten en snelle oplossingen voor problematieken te vinden. Door haar te luisteren wordt het duidelijk hoe zij erin is geslaagd om vier keer President van haar Partij geworden te zijn..

Stijl van presenteren

De presentaties van Sonia Gandhi zijn briljant en inspirerend. Sonia Gandhi is in hoge vraag als spreker voor prestigieuze evenementen over de hele wereld voor haar grote leiderschap.

/Talen

Sonia Gandhi spreekt in het Engels, Italiaans en Hindi.

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat zij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u haar boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Leadership
  • Economic Reforms
  • World Politics
  • Current Affairs

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links