NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Sean Fitzpatrick

Voormalig aanvoerder van het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland

Sean Fitzpatrick is een van de grootste rugbyspelers ooit en een van de meest gevierde aanvoerders van de "All Blacks". Gedurende zijn carrière speelde hij 92 interlands - van 1986 tot 1997. Zijn elf jaar als aanvoerder vormden een van de succesvolste periodes in de geschiedenis van de All Blacks, waarin hij zijn team in 1996 naar de allereerste series-zege tegen de Springboks van Zuid-Afrika voerde. Sean Fitzpatrick heeft een grote bijdrage geleverd aan Nieuw-Zeeland en de rugbywereld.

Mede door zijn leiderschap - binnen én buiten het veld - wisten de All Blacks de recente rugbygeschiedenis lange tijd te domineren.

Sean Fitzpatrick

Meer informatie

Sean maakte zijn interlanddebuut in 1986, waarna hij 63 opeenvolgende landenwedstrijden speelde, het huidige wereldrecord. Hij werd in 1992 aanvoerder en zou daarna een prachtige rugbycarrière op het hoogste niveau doorlopen. In 1997 ontving hij uit handen van de gouverneur-generaal de New Zealand Order of Merit. In maart 1999 werd Sean benoemd tot rugbyconsultant van de NZRU, als verantwoordelijke voor spelersontwikkeling en -contacten. Sean is ook een pr-manager voor Coca-Cola.

Wat heeft hij u te bieden?

Sean put uit zijn ervaring als succesvol teamcaptain om zijn expertise als leider en motivator aan zijn gehoor aan te reiken. Hij trekt parallellen tussen de lessen die hij op het rugbyveld heeft geleerd en zowel het zakelijke als persoonlijke leven.

Stijl van presenteren

Sean is een begenadigd en gepassioneerd spreker met een grote mediaervaring die precies weet hoe hij zijn gehoor bij zijn presentaties kan betrekken. Zijn uitstekend ontvangen presentaties zijn onderhoudend, boeiend en stimulerend.

Taal

Hij presenteert in het Engels

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij voor uw evenement zou kunnen betekenen.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail. Zie hieronder voor details.

Thema's

  • Teambuilding
  • Leiderschap
  • Motivatie
  • Doelen Bereiken
  • Zo Succesvol Mogelijk Worden

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links