NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Scott Steinberg

Vooraanstaand futurist op het gebied van technologie, en expert in bedrijfsstrategie, verandermanagement, innovatie en trends

Scott Steinberg is een van ''s werelds bekendste business-strategen, en een expert in trends en consultant voor strategische innovatie. Scott is ook een veelgelezen en bekroond schrijver op het gebied van leiderschap en innovatie. In de Fortune 500 werd hij omschreven als een "allesbepalende figuur in commercie en technologie" en "dé trendsetter om in de gaten te houden". Als CEO van TechSavvy Global, een firma voor management consulting en marktonderzoek, helpt hij cliënten met het bereiken van concurrentievoordeel en het aansturen van verandering, innovatie en groei.

"Als je werkelijk iets wilt weten over zakendoen, dan moet je bij Scott Steinberg zijn." - Sir Richard Branson, Virgin Group

Scott Steinberg

Meer informatie

Scott heeft als aanjager van succes samengewerkt met talloze topondernemingen, van EMC en eBay tot Intel en MTV. Zijn ruim tien jaar aan ervaring in het accuraat voorspellen van trends in het bedrijfsleven, het consumentengedrag en de technologie heeft hem tot een veelgevraagd commentator in de media gemaakt, waarbij hij wereldwijd door één miljard mensen werd gezien. Volgens Google is hij de belangrijkste technologiekenner van dit moment. Hij heeft voor talloze media columns geschreven over verandering en innovatie. Zijn strategische inzichten werden door meer dan 600 verschillende media uitgedragen, waaronder CNN en het blad Rolling Stone. Als erkend ondernemer heeft Scott verschillende start-ups opgezet en verkocht. Hij werd door de Europese Commissie omschreven als "een van de beste goeroes op het gebied van innovatie en van strategieën voor het behalen van concurrentievoordeel en groei."

Wat heeft hij u te bieden?

Als vooraanstaand trendspotter, auteur van bestsellers en een van ?s werelds invloedrijkste adviseurs en commentatoren wordt Scott gezien als iemand die verandering kan sturen en technologische trends kan voorzien. In zijn motiverende lezingen, seminars over leiderschap en trainingsworkshops ontvouwt hij hoe verandering en groei aangespoord kan worden. Door te laten zien hoe u uw succes en efficiëntie in het leven en in zaken kunt vergroten, zijn Scotts lezingen van onschatbare waarde.

Stijl van presenteren

Scott is een uiterst onderhoudend en indringend spreker. Hij heeft de gave om complexe ideeën inzichtelijk te maken en zijn presentaties houden zijn gehoor op het puntje van de stoel. Zijn strategisch denken is weergaloos en hij weet de patronen die de markt aansturen, te herkennen en aanschouwelijk te maken.

Taal

Hij spreekt in het Engels..

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Leiderschap
  • Winnen met verandering - van probleem naar potentieel
  • Hoe de toekomst ons beïnvloedt: de trends van morgen, nu meteen
  • Verandermanagement: het scheppen van een cultuur van grootsheid
  • Nieuwe regels voor marketing en pr
  • Herdefiniëren en opnieuw uitvinden: het creëren van concurrentievoordeel

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links