NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Sahar Hashemi OBE

Ondernemer en expert in innovatie

Sahar Hashemi is een van de meest inspirerende Britse zakenvrouwen en een bekend spreker over innovatie en ondernemersgeest, waarbij ze haar gehoor het fascinerende en persoonlijke verhaal vertelt van de twee topmerken die zij creëerde: Coffee Republic, de grootste Britse koffiebarketen die zij met haar broer uitbouwde tot 110 winkels met een omzet van 30 miljoen pond, en waar ze in 2001 vertrok; en Skinny Candy, het banketbakkersmerk ''zonder schuldgevoel'' dat zij in 2007 overdeed aan Glisten Plc. Sahar is niet alleen een succesvol auteur maar werd in 2012 ook geridderd (OBE) vanwege haar bijdragen aan het Britse bedrijfsleven en haar liefdadigheidswerk.

Sahar Hashemi OBE

Meer informatie

Sahar, voormalig advocate, is door de Britse koningin geëerd wegens haar verdiensten als ondernemer en werd verkozen tot ''Pioneer to the life of the nation''. Ook werd ze verkozen tot Young Global Leader, door het World Economic Forum in Davos. De Daily Mail rekent haar tot een van de 100 meest invloedrijke Britse vrouwen, en door het blad Management Today beschouwt haar als een van de 35 belangrijkste Britse zakenvouwen. In een enquête van Shell Livewire over rolmodellen werd Sahar in de Top-5 opgenomen. Ze stond op de cover van Director, Management Today, The Observer Magazine, New Business Magazine, Business 550 en Voyager Magazine.

Wat heeft zij u te bieden?

Als internationaal erkend spreker vergast Sahar haar publiek op meeslepende en boeiende lezingen, waarin zij haar unieke en fascinerende verhaal combineert met belangrijke inzichten in verandermanagement en werknemersmanagement. Door haar zeer persoonlijke reis te delen met het publiek, weet zij haar gehoor emotioneel te raken en haar passie, vastberadenheid en openheid tot leven te brengen. Ze maakt een onvergetelijke indruk en weet haar publiek te enthousiasmeren met haar ''alles kan''-mentaliteit en met het aanreiken van instrumenten en gewoonten om zaken voor elkaar te krijgen.

Stijl van presenteren

Met haar gepassioneerde en boeiende presentaties slaagt Sarah er in om haar gehoor aan te steken met haar energieke persoonlijkheid. Mensen die een lezing van haar hebben bijgewoond, zijn na afloop altijd geïnspireerd en gemotiveerd om met oiekeren te stoppen en aan de slag te gaan!

Taal/Talen

Sahar spreekt in het Engels.

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat zij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u haar boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • De ingeschakelde geest 'De vonk voor creativiteit en innovatie'
  • Acht gewoonten voor een ingeschakelde geest
  • Iedereen kan het doen ? Hoe je de ondernemer in jou wakker maakt
  • Leven buiten de comfort zone - Reis van een ondernemer
  • Ondernemend leiderschap
  • Je verplaatsen in de positie van de klant
  • Iedereen kan het doen - De reis van idee naar onderneming

Publicaties

  • 2010 - Switched on: You have it in you, you just have to switch it on
  • 2003 - Anyone Can Do It (Na de bestseller van Richard Branson het best verkochte boek over ondernemerschap in het Verenigd Koninkrijk ooit.)

Video

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links