NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Ruud Gullit

Voetbaltrainer en voormalig voetbalinternational

Voormalig stervoetballer Ruud Gullit is voetbalcoach en werkte als analist voor diverse programma?s en zenders, onder andere voor Studio Sport, FOX, Sky Sports en de BBC. In 2006 had Gullit zijn eigen interviewprogramma, waarin hij onder anderen sprak met Nelson Mandela. Ook was hij tijdens de Wereldkampioenschappen voetbal van 2006 analist voor ITV.

''Een van de meest herkende voetballers uit de recente voetbalgeschiedenis.''

Ruud Gullit

Meer informatie

Ruud werd in 1987 de duurste speler aller tijden, toen hij voor achttien miljoen gulden van PSV naar AC Milan verhuisde. Hij beëindigde zijn carrière als voetballer bij Chelsea FC, de Londense club waar hij vervolgens ook trainer zou worden. Ruud was ook trainer van Newcastle United en Feyenoord. Ruud Gullit behoort tot de grootste voetballers aller tijden en heeft ook successen geboekt als trainer. Hij heeft geld ingezameld voor talloze goede doelen en werkte als goodwill-ambassadeur voor de Verenigde Naties.

Wat heeft hij/zij u te bieden?

De overal ter wereld herkende Ruud Gullit put uit de lessen die hij op het voetbalveld heeft geleerd, waarbij hij zijn publiek het belang van teamwork en leiderschap ? zowel in het bedrijfsleven als in het persoonlijke leven ? laat zien. Dankzij zijn grondige kennis van deze aspecten weet hij de onderwerpen van zijn presentaties haarfijn af te stellen op elke zakelijke bijeenkomst.

Stijl van presenteren

Ruud is een ervaren spreker en mediapersoonlijkheid, wiens inspirerende presentaties altijd onderhoudend zijn en enthousiast worden ontvangen. Ruud is niet alleen een geoefend spreker, maar ook een geziene gastheer voor prijsuitreikingen en conferenties.

Taal/Talen

Hij/Zij spreekt in het Engels, Italiaans, Nederlands en Duits./p>

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij/zij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem/haar boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Motivatie
  • Sport
  • Teambuilding
  • Leiderschap

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links