NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Robert Polet

Voormalig CEO van de Gucci Group en voormalig internationaal directeur van de ijs- en diepvriesdivisie van Unilever

Robert Polet trad in 2004 in dienst van de Gucci Group, na een carrière van 26 jaar bij Unilever, waardoor hij een aanzienlijke ervaring in internationaal management en een grondige kennis van de ontwikkeling van de consumentenmarkt in een multiculturele omgeving meebracht. Zijn dynamische managementstijl droeg bij aan de transformatie van de Gucci Group, fabrikant van luxewaren. Het tijdschrift Fortune riep hem in 2007 uit tot ''Europees zakenman van het jaar''. Hij moedigt mensen die met hem werken aan om niet alles volgens het boekje te doen en ''out-of-the-box'' te denken.

"''Europees zakenman van het jaar 2007'' van het tijdschrift Fortune Magazine''s"

Robert Polet

Meer informatie

Robert Polet studeerde bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit en behaalde een MBA aan de University of Oregon. In 1978 trad hij in dienst van Unilever, waar hij daarna werkte op een groot aantal verschillende internationale topposities in marketing en management. In zijn laatste functie was hij voorzitter van Unilevers consumentenijs- en diepvriesdivisie. Bij Gucci oefent Robert Polet controle uit op het selecteren van de juiste topmanagers, maar daarna geeft hij ze de vrijheid hun eigen beslissingen te nemen: "Go for it."

Wat heeft hij u te bieden?

Op evenementen overal ter wereld deelt Robert Polet zijn ideeën over het managen van modemerken - waarin kunst en commercie samenkomen - met een internationaal publiek. Zijn motto luidt: "Doe extra je best om dingen eenvoudig te houden." Zijn zelfvertrouwen en gedrevenheid hebben hem gedurende zijn hele carrière succes gebracht en zijn op mensen gerichte leiderschap heeft uitzonderlijke resultaten opgeleverd. Hij is open, direct en uiterst begrijpelijk - en een uitmuntend spreker.

Stijl van presenteren

Robert is nooit iemand geweest die zich aan regeltjes en protocollen houdt. Deze zeer charismatische man is hoogst inzichtelijk en waarlijk onvergetelijk.

Talen

Hij presenteert in het Nederlands, Italiaans en Engels.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij voor uw evenement zou kunnen betekenen.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail. Zie hieronder voor details.

Thema's

  • Op mensen gericht leiderschap
  • Een masterclass in human resources
  • Innovatie
  • Vrijheid binnen kaders
  • Wereldwijd management
  • Marketing
  • Voedingswaren
  • Luxewaren

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links