NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Ravi Venkatesan

Voormalig voorzitter van de raad van bestuur van Microsoft India

Ravi Venkatesan is voorzitter van de raad van bestuur bij AB Volvo en Infosys Ltd. en lid van de raden van advies van de Harvard Business School en de Purdue University. Hij is voormalig voorzitter van de raad van bestuur van Microsoft India. Onder zijn leiding (van 2004 tot 2011) werd India de op één na grootste en een van de snelgroeiende afzetmarkten voor Microsoft. Onlangs werd hij door The Economic Times verkozen tot invloedrijkste CEO van een multinational in 2011.

"Een van de invloedrijkste pioniers van de Indiase technologie-industrie"

Ravi Venkatesan

Meer informatie

Voordat hij bij Microsoft aan de slag ging, werkte Ravi ruim zestien jaar bij Cummins Inc, wereldleider in diesel- en gasmotoren en gerelateerde technologieën. Als voorzitter van de raad van bestuur van Cummins India Limited zag hij toe op de omvorming van Cummins tot dienstverlener in de energiesector en India?s grootste bouwer van automotoren. Hij is adviseur bij Raymond Ltd. en Bunge Inc. en schrijft geregeld bijdragen voor de Harvard Business Review. Tot zijn artikelen behoren "Strategic Sourcing - to Make or Not to Make" en "Cummins Engine Flexes its Factories". In 2011 kreeg Ravi de jaarprijs voor bijzondere verdiensten van afgestudeerde ingenieurs aan de Purdue University.

Wat heeft hij u te bieden?

Ravi''s presentaties zijn volledig op maat gesneden, waarbij hij een uniek en op de cliënt gericht conversatieonderwerp kiest, dat bovendien naadloos past binnen het evenement als geheel. Ravi deelt niet alleen de uitdagingen en successen tijdens zijn tijd bij Microsoft India, maar adviseert zijn zakelijke gehoor ook over een hele reeks businessthema''s, met name op het terrein van nieuwe technologieën.

Stijl van presenteren

Ravi''s zeer persoonlijke en onvergetelijke presentaties bieden een gedegen inzicht in zijn unieke kijk op de technologie-industrie. Hij is een fascinerend spreker die zijn publiek overal ter wereld weet te inspireren.

Taal

Hij spreekt in het Engels.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Nieuwe technologieën
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)
  • Het ontwikkelingen van leiderschap
  • Hoe te slagen in India
  • Goed boeren door goed te doen

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links