NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Dr. Ram Charan

Toonaangevend bedrijfsadviseur en businessauteur

Ram Charan is een gerenommeerde bedrijfsadviseur en consultant, en een bekende publicist over het zakenleven. Als topmanager staat hij bekend om zijn vermogen om lastige bedrijfsproblemen op te lossen. Al meer dan 35 jaar adviseert dr. Ram Charan achter de schermen de topmanagers van enkele van de succesvolste ondernemingen ter wereld over hun zakelijke strategieën. In 2009 werd hij opgenomen in de "Thinkers 50", de ranglijst van invloedrijkste managementexperts.

"... afgezien van zijn toewijding zijn het vooral zijn inzichten die honderden topmanagers naar hem doen luisteren..." Fast Company

Dr. Ram Charan

Meer informatie

Dr. Charam begon zijn zakelijke carrière als tiener in een schoenenwinkel van zijn familie in India. Hij behaalde een ingenieursgraad en een MBA, en hij promoveerde aan de Harvard Business School, waar hij na zijn promotie doceerde. Gedurende meer dan dertig jaar gaf hij les aan het General Electrics (GE) Leadership Centre in Crotonville, waar hij de Bell Ringer Award voor beste docent ontving. Hij werd ook tot beste docent gekozen op de Wharton School en aan de Northwestern University. Business Week plaatste hem in de toptien van beste consultants voor interne ontwikkelingsprogramma''s van topmanagers.

Wat heeft hij u te bieden?

Dr. Charan staat bekend om zijn rustige, praktische en toegepaste adviezen waarin hij rekening houdt met de alledaagse complexiteit van het ondernemen. Hij put uit de brede kennis die hij heeft opgedaan in honderden organisaties. Hij adviseert niet alleen bedrijven over hun strategie, maar reikt ze ook de instrumenten aan om succesvol te zijn en een winstgevende groei te bereiken.

Stijl van presenteren

Ram Charans spannende en interactieve sessies zitten boordevol bruikbare tips maar worden toch in een toegankelijk formaat gepresenteerd. Daarbij levert hij topmanagers uit de hele wereld adviezen van onschatbare waarde.

Talen

Hij spreekt in het Engels en Spaans.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Leiderschap in tijden van economische onzekerheid
  • Management in crisistijd: bruikbare instrumenten
  • Winstgevende groei
  • Leiderschap en opvolging
  • Het besturen van ondernemingen
  • Wereldwijde matrixorganisaties
  • Uitvoering: de discipline om zaken voor elkaar te krijgen
  • Innovatie
  • Het bouwen van topmanagementteams

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links