NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Prof. Philip Kotler

Bekroond internationaal marketinggoeroe

Professor Philip Kotler heeft talloze baanbrekende handboeken over marketing geschreven en wordt algemeen beschouwd als ''s werelds toonaangevende expert in strategische marketing. Hij bekleedt momenteel de S.C. Johnson-leerstoel in internationale marketing aan de Kellogg Graduate School of Management van de Northwestern University in Chicago. In 2008 plaatste The Wall Street Journal hem op de zesde plek in zijn ranglijst van invloedrijkste denkers in de zakenwereld.

"De slimme marketeers van nu verkopen geen producten, ze verkopen voordeelpakketten."

Prof. Philip Kotler

Meer informatie

Professor Kotler heeft talloze bedrijven in de VS en elders (waaronder IBM, Michelin, Bank of America, Merck, General Electric, Honeywell en Motorola) van advies gediend op het gebied van de strategie, planning en organisatie van marketing en internationale marketing. Hij schreef Marketing Management, dat alom wordt beschouw als hét handboek op dit gebied en waarvan inmiddels dertien edities zijn verschenen. Ook is hij medeauteur van een groot aantal baanbrekende werken en meer dan honderd artikelen, waarvan vele in de meest gerenommeerde tijdschriften van de wereld. Hij heeft vele onderscheidingen ontvangen, waaronder de prijs voor ''Distinguished Marketing Educator of the Year'' van de American Marketing Association, en ''Marketer of the Year'' van Sales and Marketing Executives International (SMEI).

Wat heeft hij u te bieden?

Professor Kotlers beproefde inzichten zijn eigentijds en praktijkgericht, en hij verlevendigt zijn presentaties met talloze voorbeelden uit de internationale zakenwereld, waarbij hij een diepzinnige en provocerende kijk op marktgerichte bedrijfsrevitalisering biedt. In 2007 en 2009 werd hij opgenomen in de ''Thinkers 50'', de ranglijst van ''s werelds invloedrijkste managementexperts.

Stijl van presenteren

Philip Kotler is een zeer professionele en informatieve spreker, wiens presentaties zijn gehoor inzichten bieden in de voornaamste concepten en ontwikkelingen op het gebied van marketing.

Taal

Hij spreekt in het Engels.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Marketing: strategie en praktijk
  • Het ontwikkelen van nieuwe producten
  • Strategische marketing

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links