NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Peter Vessenes

CEO van CoinLab Inc. en oprichter en president-directeur van de Bitcoin Foundation

Peter Vessenes is CEO van CoinLab, Inc. en is oprichter en president-directeur van de Bitcoin Foundation, een organisatie die het gebruik van de Bitcoin wil standaardiseren en bevorderen. Als iemand die het opzetten van organisaties niet kan laten, is Peter verantwoordelijk voor meerdere startups en een internationale ontwikkelingsorganisatie in Afrika. Ook heeft hij als topmanager en businessanalist gewerkt en in de raden van bestuur van technologiebedrijven gezeten.

Peter Vessenes

Meer informatie

Als geboren ondernemer begon Peter zijn eerste technologiebedrijf toen hij dertien jaar oud was. Met zijn unieke combinatie van zakelijke en wiskundige analyses, zijn nieuwsgierigheid en zijn arbeidsethos uit de Amerikaanse Midwest, heeft hij talloze startups in de technologie opgezet, waarbij hij veelgebruikte producten en systemen creëerde en in diverse raden van bestuur heeft gezeten. Geïnspireerd door zijn reiservaringen creëerde hij onlangs een internationale ontwikkelingsorganisatie in Afrika.

Wat heeft hij u te bieden?

Peter is een populaire spreker over het fenomeen Bitcoin en de wereld van de cryptovaluta. Hij is ervan overtuigd dat de Bitcoin de wereld zal veranderen. Door zijn waardeschommeling en onzekere positie heeft de Bitcoin veel vragen opgeroepen die beantwoord moeten worden, en Peter is de ideale persoon om een wereldwijd publiek helderheid en inzicht te bieden in het fenomeen Bitcoin.

Stijl van presenteren

Peter biedt zijn gehoor nieuw inzichten in de opkomende wereld van de Bitcoin en de technologie. Hij is een gewild spreker op congressen overal ter wereld.

Taal

Hij presenteert in het Engels.

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij/zij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Bitcoin
  • Cryptovaluta
  • Nieuwe technologietrends
  • Ondernemerschap

Getuigschrift

  • TechCrunch Best Technology 2014Boston Business Journal '40 under 40'

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links