NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Michael Fertik

Internetondernemer en CEO van Reputation.com

Michael Fertik is oprichter en CEO van Reputation.com,''s werelds grootste dienstverlener in online-privacy en -reputatiemanagement. Hij is lid van de Agenda Council on Internet Security van het World Economic Forum (WEF) en ontving in 2011 de Technology Pioneer Award van het WEF. In 2012 werd hij benoemd tot gastondernemer aan de Harvard University, en onlangs werd hij door TechAmerica verkozen tot ''Ondernemer van het Jaar'', de jaarlijkse onderscheiding van de Amerikaanse technologiesector voor een persoon met de ondernemersgeest die deze sector tot de beste in de wereld heeft gemaakt.

"Hij wordt geprezen als ''s werelds meest toonaangevende denker over privacy en reputatie in cyberspace."

Michael Fertik

Meer informatie

Michael zit in de raad van advies van de Internet Keepsafe Coalition, een non-profitorganisatie die streeft naar een veilig internet voor de jeugd. Hij doceert overal ter wereld en is een veelgevraagd commentator op zijn vakgebied, met gastcolumns voor Reuters en in de Harvard Business Review en Newsweek. Hij is een zeer gerespecteerd expert op het gebied van digitale reputatie en privacy, en hij wordt regelmatig geciteerd in The New York Times, The Wall Street Journal, Forbes en de Financial Times.

Wat heeft hij u te bieden?

Als beproefd expert op het steeds belangrijker wordende gebied van online-identiteitsmanagement, helpt Michael bedrijven en consumenten bij het controleren van hun bestaan op internet. De groei van het internet heeft het managen van online-reputatie een noodzaak gemaakt. Hij reikt individuen en ondernemingen de noodzakelijke instrumenten aan om hun online-imago te bepalen. In zijn presentaties helpt hij bedrijven om hun merknamen en reputaties op het internet te controleren.

Stijl van presenteren

Michael is een jong, gepassioneerd en innovatief spreker. Zijn presentaties geven zijn gehoor een dosis energie, en bieden inzicht in de laatste ontwikkelingen in cyberspace. Zijn woorden inspireren en stemmen tot nadenken, en leiden overal ter wereld tot enthousiasme bij zijn toehoorders.

Taal

Hij spreekt in het Engels.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • De veiligheid van sociale netwerken
  • Online-reputatiemanagement
  • Internetbeveiliging
  • Is reputatie belangrijker dan het merk?
  • Innovatie

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links