NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Marc Woods

Voormalig Paralympisch zwemkampioen en ambassadeur voor de Spelen van Londen 2012

Marc Woods was zeventien jaar oud toen hij als gevolg van kanker zijn linkerbeen verloor. Anderhalf jaar na voltooiing van zijn chemotherapie werd hij verkozen als lid van de Britse zwemploeg voor de Paralympische Spelen in Seoul. Marcs internationale zwemcarrière is inmiddels ten einde en hij heeft zich op een reeks nieuwe uitdagingen gestort. Hij is geregeld gastcommentator voor de BBC en draagt zijn boodschap overal ter wereld uit.

Marc Woods

Meer informatie

Het was Marcs droom om de beste te zijn. Hij deed mee aan Europese kampioenschappen, wereldkampioenschappen en de Paralympische Spelen. In een zwemcarrière van 17 jaar won hij op 5 Paralympische Spelen het ongekende aantal van 12 medailles, waarvan 4 keer goud. Daarnaast won hij 21 medailles op Europese en wereldkampioenschappen. Na zijn zwemloopbaan werd hij ambassadeur voor de Spelen van Londen in 2012, commentator en schrijver.

Wat heeft hijj u te bieden?

Als rolmodel in levende lijve heeft Marc zijn ervaringen gebruikt om het leven anders te benaderen. In zijn presentaties neemt hij zijn gehoor mee op een opmerkelijke reis, waarin hij ieder individu aanspoort om in elk aspect van zijn of haar leven het beste na te streven. In zijn bijzondere verhaal vol anekdotes en inzichten reikt hij zijn publiek niet alleen zijn inspirerende levensverhaal aan, maar ook zijn adviezen op het gebied van persoonlijke groei.

Stijl van presenteren

Marc spreekt op een frisse, originele en meeslepende manier en benadert zijn gehoor met eerlijkheid, medeleven en bescheidenheid. Aan de hand van indrukwekkende beelden, een flinke dosis humor en een volledig gebrek aan sentimentaliteit demonstreert hij zijn passie voor het leven en laat hij zien welke mogelijkheden zich voordoen als we ons concentreren op zaken waarover we controle hebben.

Taal

Hij/Zij spreekt in het Engels.

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij/zij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • De weg naar goud
  • Persoonlijke verantwoordelijkheid
  • Motivatie
  • Het overwinnen van tegenslag
  • Presteren op topniveau
  • Het vaststellen van doelen
  • Focus en vastbeslotenheid: een winnende combinatie
  • Teamwork

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links