NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Dr. Lynda Gratton

Vooraanstaand denker in personeelsstrategie

Dr. Lynda Gratton is hoogleraar managementpraktijk aan de London Business School, waar ze het programma voor topmanagers ''Human Resource Strategy in Transforming Organisations'' leidt. In de afgelopen tien jaar was Lynda directeur van The Leading Edge Research Consortium, een groots opgezet onderzoeksprogramma waaraan bedrijven als Hewlett Packard en Citibank deelnemen. Als internationaal expert op het gebied van de sleutelrol van werknemers in de bedrijfsstrategie, is Dr. Lynda Gratton een toonaangevend publiciste, docente en adviseur op het gebied van personeelsstrategie. In haar huidige onderzoek richt ze zich op de toekomst van werk, waarbij ze leiding geeft aan een consortium van ruim twintig internationale ondernemingen.

"Mensen zijn ons belangrijkste bedrijfskapitaal."

Dr. Lynda Gratton

Meer informatie

In 2005 en 2009 werd zij opgenomen in de ''Thinkers 50'', de ranglijst van invloedrijkste managementexperts. Ze wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande denkers op het gebied van personeelsstrategie en stond onlangs nog in de ''Top 100 Most Influential'' van HR Magazine. In 2004 werd Lynda aangesteld als Research Fellow aan het Britse Advanced Institute of Management. Ze is directeur van het Lehman Centre for Women in Business.

Wat heeft zij u te bieden?

Als toonaangevend expert op het gebied van personeelsstrategie wordt Lynda door een zeer gevarieerde clientèle om advies en presentaties gevraagd, vanwege haar gave om complexe ideeën en strategieën op een begrijpelijke wijze over het voetlicht te brengen. Daarin stelt ze dat bedrijven de rol van hun mensen onderschatten en laat ze zien hoe het talent en de energie van werknemers aangeboord kan worden.

Stijl van presenteren

Lynda is een overtuigend spreekster met een grote uitstraling. Door haar aanstekelijke zelfvertrouwen motiveert ze haar toehoorders en laat ze zien hoe zij de inzichten die ze uitdraagt, in praktijk kunnen brengen

Taal

Ze spreekt in het Engels.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat zij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u haar boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Personeelsstrategie
  • Verandering in organisaties
  • Bedrijfsculturen
  • Leren binnen organisaties
  • De wisselwerking tussen mens en werk

Video

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links