NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Luciano Belviso

Ondernemer, Manager, Luchtvaartingenieur

Als een van de jongste ondernemers van Europa richtte Luciano Belviso op 25-jarige leeftijd het bedrijf Blackshape op, dat inmiddels tot de meest vernieuwende ondernemingen van de Europese luchtvaartsector behoort. Op zijn 26ste werd hij de jongste CEO van een beursgenoteerd berijf in Italië ooit, en onder zijn leiding ontwikkelde Blackshape een lijn van geheel uit composietmaterialen gebouwde vliegtuigen voor de burgerluchtvaart en voor vliegopleidingen.

Luciano Belviso

Meer informatie

Luciano Belviso studeerde af in de luchtvaarttechniek aan de Politecnico di Torino, en in de werktuigbouwkunde aan de École Politechnique Fédérale van Lausanne. Hij behaalde zijn masters in de rechten aan de Université Paris XI.Luciano heeft een grote interesse in de verkenning van de ruimte en is lid van de Space Generation Advisory Council, een adviesorgaan dat het VN-programma voor de ruimtevaartsector ondersteunt.Hij heeft gewerkt aan wiskundige voorspellingsmodelllen en, natuurlijk, aan het ontwikkelen van nieuwe vliegtuigconcepten, zijn grote passie.

Wat heeft hij u te bieden?

Luciano Belviso gaat in op een grote verscheidenheid aan onderwerpen, van uitdagingen in de nanotechnologie tot de rol van ingenieurs en wetenschappers in de burgersamenleving, en van het creëren van innovatie en toegevoegde waarde tot creatieve benaderingen van de markt.

Stijl van presenteren

Luciano behandelt zijn onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken en combineert wetenschappelijke en technologische inzichten met humanitaire thema''s. Hij bespeelt verschillende muziekinstrumenten en maakt vaak gebruik van speelse wiskundige vragen en oplossingen.

Talen

Hij spreekt in het Italiaans, Engels en Frans.

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Innovatie
  • Technologie
  • Het creëren van een bedrijf
  • Hoe een project tot een goed einde te brengen
  • Nieuwe materialen in de technologie
  • Hoe word je ondernemer met een klein beginkapitaal

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links