NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Li Edelkoort

Een van''s werelds beroemdste trendvoorspellers

Li is een scherpzinnig waarnemer, die de wereld rondreist en de evolutie van sociaal-culturele trends bestudeert. Haar waarnemingen worden verzameld in trendboeken waarin ze op toekomstige ontwikkelingen in de mode anticipeert en inzicht biedt in aspecten als mode en textiel, interieurdesign, de automarkt, cosmetica, detailhandel en foodservice. Ze heeft een aantal van belangrijkste bedrijven in de wereld geadviseerd, waaronder Coca-Cola, Siemens, Lacoste, Esprit en Douwe Egberts. Li en haar atelier hebben concepten gemaakt voor food retailers, warenhuizen, restaurants en hotels, en voor bedrijven in accessoires, lifestyle en cosmetica.

"Een van de invloedrijkste mensen in de modewereld - Time, 2003

Li Edelkoort

Meer informatie

Edelkoorts bijdrage aan het Nederlandse interieurdesign werd erkend met de Woonbeursprijs van 2001. In 2003 noemde het blad TIME haar een van de 25 invloedrijkste mensen in de modewereld. Het jaar daarop werd ze door het tijdschrift Icon uitgeroepen tot een van de veertig invloedrijkste modekenners. In 2004 ontving ze de Nederlandse modeprijs Grand Seigneur, voor haar werk in mode en textiel, en in 2005 een Lifetime Achievement Award van Aid to Artisans. In 2008 kreeg ze een eredoctoraat in de kunsten van de Nottingham Trent University. Datzelfde jaar eerde het Franse ministerie van Cultuur haar als ?Chevalier des Arts et des Lettres? en werd ze benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Wat heeft zij u te bieden?

Li oriënteert professionals bij het interpreteren van maatschappelijke ontwikkelingen en trends in consumentengedrag, zonder daarbij de economische realiteit te verwaarlozen. Li Edelkoort heeft een uniek talent voor het bespeuren van opkomende trends, en het vermogen om meerdere seizoenen van tevoren het koopgedrag van de consument te voorspellen. Met haar inzichten en voorspellingen informeert ze niet alleen haar publiek over huidige trends, maar inspireert ze hen ook om toekomstgericht te zijn en laat ze bedrijven zien dat innovatief denken de sleutel is tot het verkrijgen van concurrentievoordeel.

Stijl van presenteren

Li Edelkoort staat bekend om haar levendige en inspirerende seminars en lezingen. Met haar uiterst innovatieve en inspirerende audiovisuals biedt zij haar gehoor een scherp inzicht in actuele trends.

Talen

Ze presenteert in het Engels, Nederlands en Frans.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat zij voor uw evenement zou kunnen betekenen.

Hoe kunt u haar boeken?

Via telefoon of e-mail. Zie hieronder voor details.

Thema's

  • Trends
  • Design
  • De toekomst van vorm, kleur en Materiaal
  • Greening Perspectives 2010
  • Kleur en Lifestyle Trends

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links