NederlandsEnglish

Zoek een spreker

John Hardy

Sustainable ondernemer

John Hardy is vermaard vanwege zijn toepassingen van onconventionele ideeën en zijn grote aandacht voor de invloed die zijn ondernemingen op de omringende gemeenschap en het milieu hebben. Hij is een creatieve ondernemer met visie, die samen met zijn teams en zakenpartners op zoek gaat naar innovatie en uitzonderlijke talenten. John heeft altijd vooropgelopen in het doorbreken van de hokjesgeest in het designproces, waarbij hij onvergetelijke producten en omgevingen heeft gecreëerd en zijn teams heeft aangezet tot de verwezenlijking van dromen.

"Een creatieve visionair."

John Hardy

Meer informatie

In minder dan tien jaar wisthij zijn ''John Hardy''-winkel in luxe sieraden in Bali, Indonesië, uit te bouwen tot een internationaal merk dat werd geprezen om zijn uitgewogen esthetiek, originaliteit en toegankelijkheid en dat wereldwijd werd verkocht in eigen hoofdvestigingen en in Harrod''s, Lane Crawford, Isetan, Neiman Marcus, Nordstroms en Saks Fifth Avenue. Sinds hij zijn aandelen in het bedrijf heeft verkocht, spreekt John op TED Global-congressen over zijn baanbrekende Green School, en momenteel begeleidt en inspireert hij de oprichting van het bekroondeGreen Village, de innovatieve designfirma Ibuku en het luxehotel Bambu Indah.

Wat heeft hij u te bieden?

John is een charismatisch spreker die zijn gehoor tot handelen aanzet en op reis meeneemt, aan de hand van een veelheid van verhalen die zijn gebaseerd op zijn ervaring als ondernemer.

Stijl van presenteren

John is een enthousiast en inspirerend spreker, die zich geliefd maakt bij zijn gehoor en daarmee elke zakelijke presentatie tot leven brengt.

Talen

Hij spreekt in het Engels.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Hoe creëren we uitzonderlijke creativiteit?
  • Hoe verlaten we de gebaande paden?
  • Een duurzame school

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links