NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Jochen Zeitz

Directeur van Puma SE

Jochen Zeitz werd in 2011 aangesteld als directeur Sport & Levensstijl van PPR, uitvoerend voorzitter en directeur Duurzaamheid bij PUMA SE, na achttien jaar gediend te hebben als voorzitter van de raad van bestuur en CEO van PUMA. Onder zijn leiding groeide Puma uit tot een van de grootste ondernemingen in sport en levensstijl. In zijn nieuwe rol dient hij het bedrijf van advies op het gebied van strategisch leiderschap en wordt hij geacht Puma naar de volgende fase van zijn ontwikkeling te voeren. In 2008 richtte hij de Zeitz Foundation for Intercultural Ecosphere Safety op, die streeft naar creatieve en innovatieve oplossingen in duurzaamheid waarbij milieubescherming, lokale ontwikkelingssamenwerking, cultuur en commercie een uitgebalanceerd geheel moeten vormen vanuit een alomvattend en holistisch perspectief op natuurbehoud.

''Op 30-jarige leeftijd werd Jochen Zeitz de jongste voorzitter van de raad van bestuur en CEO ooit van een beursgenoteerd bedrijf in Duitsland.''

Jochen Zeitz

Meer informatie

Jochen Zeitz studeerde af in International Marketing and Finance aan de European Business School van Oestrich-Winkel, een graad die hij behaalde met studies in Duitsland, Frankrijk en de VS. Nadat hij zijn carrière bij Colgate-Palmolive in New York en Hamburg was begonnen, ging Zeitz in 1990 bij PUMA werken. In 1993 werd hij CEO en voorzitter van de raad van bestuur. Bij zijn start als CEO bereikte hij een mijlpaal toen hij Puma het eerste winstgevende jaar sinds 1986 bezorgde.

Wat heeft hij u te bieden?

Jochen Zeitz huldigt de opvatting dat de wereld een betere plek zou zijn als we nieuwe manieren zouden vinden om onze passies in betekenisvolle connecties om te zetten en moeite zouden doen om niet alleen onze persoonlijke doelen maar ook bredere sociale doelen en milieudoelstellingen te bereiken. Hij streeft ernaar zijn publiek te leren luisteren naar ervaringen van anderen en om communicatie, samenwerking, participatie en creatieve expressie aan te moedigen. Bovendien wil hij de integriteit van ecosystemen in onze wereld beschermen en behouden.

Stijl van presenteren

Gedreven door zijn gepassioneerde zoektocht naar zingeving en het creëren van waarde, is Jochen Zeitz een betrokken, energiek en indrukwekkend spreker.

Talen

Hij presenteert in het Duits en Engels. (Hij spreekt zes vreemde talen, waaronder Swahili.)

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Internationale strategie en het managen van verandering
  • Creativiteit en innovatie
  • Duurzaamheid, ethiek en waarden
  • Sociaal verantwoord ondernemen
  • Leiderschap

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links