NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Dr. David Weinberger

Technoloog en commentator

David Weinberger is een van belangrijkste (en grappigste!) commentatoren over de invloed van technologie op de samenleving en het zakendoen. In zijn nieuwste boek, Everything Is Miscellaneous: The Power of the New Digital Disorder, onthult hij de nieuwe principes waarmee wij ons voordeel kunnen doen met de enorme informatiestromen die ons op het verkeerde been hebben gezet. David werd door de The Wall Street Journal tot ''marketinggoeroe'' uitgeroepen.

"Een marketinggoeroe"

Dr. David Weinberger

Meer informatie

David is een van de meest ophefmakende en eigenzinnige commentatoren op het gebied van onze verbonden economie. Hij is fellow aan het prestigieuze Berkman Center van de Harvard University, voormalig hoogleraar filosofie, grappenschrijver voor Woody Allen, commentator op de Amerikaanse publieke radio (NPR), technologiecolumnist, blogpionier en internetondernemer. Als energiek en geestig spreker wordt hij wereldwijd bejubeld (dat kunnen we bewijzen!) om zijn meeslepende presentaties voor bedrijven als IBM, Yahoo, Microsoft, Google en Disney.

Wat heeft hij u te bieden?

David gaat in op de belangrijkste elementen van de revolutie in informatie en technologie, die grote gevolgen heeft voor de manier waarop bedrijven zich organiseren en die klanten in staat stelt hun nieuwe informatiestroom steeds beter te controleren. Ook bespreekt hij hoe onze basisopvattingen over het vertrouwen in zaken en personen op de proef worden gesteld.

Stijl van presenteren

David is een geweldig spreker, die zijn publiek verrukt met zijn energieke en geestige presentaties.

Taal

Hij spreekt in het Engels.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Berichten - bouwen - business
  • De kracht van digitale wanorde - Slordigheid als voordeel
  • De toekomst van het Web 2.0
  • Semantische samenwerking

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links