NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Daniel Sieberg

Auteur van The Digital Diet, directeur externe communicatie van Google en bekroond journalist en presentator

Daniel Sieberg is hoofd van Google''s afdeling externe communicatie en officieel woordvoerder van het bedrijf vanuit New York. In bedrijfsvestigingen over de hele wereld leidt Daniel projecten en teams die Google''s marketingstrategie, partnerschappen, sponsorverbanden en externe communicatie managen, waaronder ook diensten als geografische toepassingen, zoeksystemen, trends, Google+, YouTube en datavisualisering. Hij traint ook journalisten in het gebruik van Google''s toepassingen voor nieuwsgaring, analyse en het opbouwen van een merknaam.

"Een ware alleskunner in externe bedrijfscommunicatie" Portfolio Magazine

Daniel Sieberg

Meer informatie

Voordat hij bij Google ging werken, was Daniel tv-correspondent en presentator die met een Emmy Award werd bekroond. Zijn verslaggeving over ontwikkelingen in wetenschap en technologie brachten hem naar vier continenten. Hij verscheen op CBS News, CNN, ABC News, NBC News, MSNBC, BBC News, NPR, PBS, The Daily, Al Jazeera English, CNET, Discovery Channel, Bloomberg, Planet Green en Oprah.com, en in The Nate Berkus Show, The Dr. Oz Show, Details, The Washington Post en The Vancouver Sun. Voor zijn verslaggeving over de orkaan Katrina voor CNN won hij de Peabody Award; daarnaast won hij met zijn reportagewerk vele andere prijzen, waaronder een speciale Webby en een Wilbur.

Wat heeft hij u te bieden?

Daniel Sieberg onderzoekt hoe het managen van technologie verbeterd en het gebruik van apparaten als smartphones gestroomlijnd kan worden. Hij scherpt ons inzicht in de manier waarop wij en onze relaties in het dagelijks leven worden beïnvloed door technologie. Zijn aandacht richt zich niet alleen op technologie, maar ook op het zakenleven en de samenleving. Met de vinger aan de pols van het digitale tijdperk wendt Daniel zijn aanzienlijke expertise aan om zijn zakelijke gehoor bruikbare en praktijkgerichte adviezen te geven op het gebied van marketing, sociale media, nieuwe technologie en het milieu.

Stijl van presenteren

Daniel Sieberg heeft op congressen overal ter wereld gesproken. Met zijn enthousiaste stijl, zijn inzicht en zijn gevoel voor humor weet hij zijn zakelijke publiek waar ook ter wereld te onderhouden, informeren en motiveren.

Taal

Hij spreekt in het Engels.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Moeten we op een digitaal dieet?
  • Terughoudendheid & technologiemanagement in een verbonden samenleving
  • Veiligheid in het digitale tijdperk
  • Marketing in het digitale tijdperk
  • Sociale media in het digitale tijdperk
  • Het nieuwste van het nieuwste: trends, gadgets en ontwikkelingen
  • Het belang van geluk in de verbonden wereld van vandaag

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links