NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Claude Smadja

Voormalig CEO van het World Economic Forum

Claude Smadja is eigenaar-directeur van zijn strategisch adviesbureau, dat hij in 2001 oprichtte. Van 1996 tot 2001 was hij bedrijfsdirecteur van het World Economic Forum (WEF) en daarmee eindverantwoordelijke voor de jaarlijkse bijeenkomst in Davos en voor de activiteiten van het WEF in Azië. Hij zit in de raad van bestuur van talloze grote ondernemingen en is lid van de internationale raad van toezicht van het Illinois Institute of Technology.

"Claude heeft die zeldzame gave om een samenhangende conceptuele benadering te combineren met een zeer praktijkgerichte houding."

Claude Smadja

Meer informatie

Claude Smadja studeerde af aan de Universiteit van Lausanne, Zwitserland, en bekwaamde zich in de journalistiek - eerst in de geschreven media en daarna voor de televisie. Hij berichtte over een breed scala van internationale economische en politieke thema?s en voelde overal ter wereld politieke leiders aan de tand. In 1987 trad Claude Smadja in dienst van het WEF als directeur en lid van de raad van bestuur.

Wat heeft hij u te bieden?

Claude werkt samen met internationale bedrijven en overheidsorganen op het gebied van strategische vraagstukken en creëert ''inhoudsplatformen'' - hoogwaardige, internationale conferenties, seminars, workshops, informatiebijeenkomsten en analyses, waarmee hij zijn cliënten helpt om zich te oriënteren in een geglobaliseerde economie en er hun voordeel mee te doen.

Stijl van presenteren

Claude is een gepassioneerd spreker met niet alleen een zeer grondige kennis van de wereldeconomie, het bedrijfsleven en de politiek, maar ook van de belangrijkste spelers op deze terreinen. Claude wordt geregeld gevraagd te spreken op internationale conferenties en op private zakelijke bijeenkomsten.

Talen

Hij spreekt in het Engels en Frans.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Globalisering
  • Macro-economie
  • De IT-revolutie
  • Oost-Aziatische economieën
  • De rol van ngo's in de wereldeconomie
  • Zakendoen in een vijandige omgeving

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links