NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Boris Becker

Voormalig toptennisser en drievoudig Wimbledon-kampioen

Boris Becker verrukte de tenniswereld toen hij in 1985 op 17-jarige leeftijd de jongste speler ooit werd die de beroemde beker op de All England Club omhooghield. De Duitser werd een tennislegende en zou Wimbledon nog tweemaal winnen. Hij behaalde 49 titels, waaronder tweemaal de Austalian Open en éénmaal de US Open. Boris speelt nu in de Senior ATP Tour en de World Team Tennis Tour van Billie Jean King. Hij is nog altijd zeer populair in Wimbledon en treedt daar elk jaar op als commentator voor de BBC.

Boris Becker

Meer informatie

Boris meldde zich vanuit het niets op het tennistoneel toen hij in 1985 de jongste winnaar ooit van het herenenkelspel op Wimbledon werd. Zijn zege werd door sommigen gezien als een gelukje, omdat geen van de topspelers dat jaar doordrong tot de finale, die Boris in vier sets won van outsider Kevin Curren. Maar Beckers overwinning was geen toevalstreffer, want hij won The Championship opnieuw in 1986 door Ivan Lendl te verslaan. Vier jaar achtereen, van 1988 tot en met 1991, bereikte hij de finale. In 1989 won hij het toernooi voor de derde keer. In hetzelfde jaar won hij de US Open. En in 1991 en 1996 schreef hij de Australian Open op zijn naam. Aan het einde van zijn carrière had hij 49 titels in het enkelspel en 15 in het dubbelspel behaald.

Wat heeft hij u te bieden?

Als iemand die twee decennia aan de top van het wereldtennis heeft gestaan, weet Boris zijn publiek te boeien en te inspireren. Daarbij put hij uit zijn rijke verleden als topsporter en uit zijn ervaring met de onverzadigbare media.

Stijl van presenteren

Boris heeft een vriendelijke en aangename persoonlijkheid en is wereldwijd een veelgevraagd spreker die zijn gehoor weet te inspireren.

Talen

Hij spreekt in het Engels en het Duits.

Wilt u meer weten?

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Teamwork
  • Motivatie
  • Het bereiken van doelen
  • Omgaan met druk

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links