NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Bertrand Piccard

Ballonvaartpionier en president-directeur en initiatiefnemer van het Solar Impulse-project

Bertrand Piccard is de man die als eerste in een luchtballon non-stop rond de wereld vloog. Hij is president-directeur en initiatiefnemer van het Solar Impulse-project, waarin hij zichzelf de uitdaging heeft gesteld om voor het eerst in een uitsluitend door zonne-energie aangedreven vliegtuig rond de wereld te vliegen, zonder brandstof en uitlaatgassen. Piccard hoopt zo aandacht te vragen voor het immense potentieel van hernieuwbare energiebronnen en de daarmee verbonden nieuwe technologieën. In juli 2010 zette hij een eerste belangrijke stap: zijn zonnevliegtuig vloog voor het eerst non-stop gedurende 26 uur.

''Bertrand streeft ernaar de wetenschappelijke erfenis van zijn familie te combineren met zijn grote toewijding aan de ontdekking van het levensavontuur.''

Bertrand Piccard

Meer informatie

Wat heeft hij/zij u te bieden?

Bertrand is bij zowel het algemene als het zakelijke publiek een zeer gewild spreker. Hij behandelt zijn persoonlijke ervaringen vanuit de perspectieven als motivatie, de zin voor avontuur, communicatiepsychologie, teamwork, stressmanagement en het onbekende. Zijn fascinerende inzichten in de uitvoering van de langste en hoogste vlucht ooit in een door zonne-energie aangedreven vliegtuig zijn indrukwekkend en onvergetelijk.

Stijl van presenteren

Betrand is een flamboyante spreker die in fascinerende presentaties zijn publiek weet te boeien met dramatische beelden en voorbeelden van zijn verbluffende avonturen.

Talen

Hij presenteert in het Engels, Duits of Frans.

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij/zij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Het Solar Impulse-project
  • Cultuuroverschrijdend teamwork
  • Stressmanagement en team work
  • Hernieuwbare energiebronnen en duurzame ontwikkeling
  • Motivatie en winnen
  • Het doorbreken van barrières

Getuigschrift

  • Bertrand Piccard werd opgenomen in het Légion d'Honneur en ontving ook de Olympic Order en de hoogste onderscheidingen van de International Aeronautical Federation, de National Geographic Society en de Explorer's Club.

Video

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links