NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Arko van Brakel

Innovatieve ondernemer, adviseur, spreker en voorzitter

Arko van Brakel is een ras-ondernemer die gedreven wordt door vernieuwing en innovatie. Zijn missie? Het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Dat doet hij als ondernemer en als veelgevraagd adviseur, spreker, dagvoorzitter trainer en coach.Arko is een inspirator die zijn publiek met veel energie en haast encyclopedische vakkennis meeneemt in de strategische én menselijke aspecten van het ondernemerschap. Anekodotes wisselt hij af met wetenschappelijke feiten en verfrissende inzichten. Hij stelt zich daarbij verrassend kwetsbaar op en schuwt het niet ook de ''lessons learned'' van zijn mislukkingen openhartig te delen.

Arko van Brakel

Meer informatie

Arko heeft in zijn ondernemende leven een onwaarschijnlijke combinatie van ervaringen opgedaan: van internet ondernemer tot directeur van leiderschapsinstituut de Baak, van consultant voor een Caribische hotel- en restaurantgids tot schaduwminister in het schaduwkabinet en van volledig aan de grond tot internet miljonair. Ieder succes, maar ook elke mislukking was de opmaat naar weer een nieuwe leerervaring, die hij graag met zijn publiek deelt. Niet voor niets vormen onderwijs en ondernemerschap de rode draad in zijn gevarieerde loopbaan.

Wat heeft Arko u te bieden?

Als spreker Arko geeft antwoord aan vragen als: Welke keuzes maken succesvolle leiders in de WEconomy? Hoe wordt een ondernemer een game-changer? Hoe blijf je een aantrekkelijke werkgever? Wat is het antwoord op de exponentiele vraagstukken in onze wereld? Hoe maak je snelheid door vertrouwen te geven? Hoe blijf je vitaal in de ratrace? Wat zijn de businessmodellen van morgen waar je vandaag al mee aan de slag kunt? Arko van Brakel is ook een energieke dagvoorzitter die door zijn ontspannen, natuurlijke manier van modereren, het beste uit zijn gasten en zijn publiek haalt. Hij heeft het vermogen zijn gasten op hun gemak te stellen en tegelijkertijd de interactie met het publiek te zoeken. Arko luistert met veel aandacht naar zijn publiek en naar de kandidaten die hij interviewt, waarbij hij verrassend openhartig durft te zijn. Hoewel hij zich op iedere situatie goed voorbereidt, blijft Arko in zijn rol als dagvoorzitter graag bij de thema''s die hij tot zijn kerncompetenties rekent: ondernemerschap, leiderschap, innovatie, E-Business en vitaliteit.

Stijl van presenteren

Arko combineert wetenschappelijke inzichten met eigen ervaringen en vaak verrassende praktijkvoorbeelden. Een ding is volgens hem zeker: de grote vraagstukken van morgen zijn niet oplosbaar met de denk-modellen van gisteren.

Talen

Hijj spreekt in het Nederlands en Engels.

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Innovatie
  • Ondernemerschap
  • Ondernemende organisaties
  • Online trends en E-business
  • Dagvoorzitterschap voor ondernemerschap, leiderschap, innovatie, E-Business en vitaliteit.
  • Vitaliteit en Werkstress
  • Zelfsturing en Autonomie
  • Vertrouwen

Publicaties

  • "The Nieuwe helden" Inspiratie voor de nieuwe economie. Marcella Bremer en Arko van Brakel

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links