NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Alex Broekman

Mede-oprichter van de Empire of Awesome

Hij groeide op in Italië, met Italiaans hart en creativiteit, internationale opleiding en ervaring. Alex is een 28-jarige jonge ondernemer.Toen hij 19 was, startte hij samen met studie maatje Joost Vissers in 2009, een bedrijf genaamd Funk-e animations. Ze maken geanimeerde video''s die binnen 75 seconden ingewikkelde business concepten, nieuwe ideeën of interne veranderingen in een bedrijf uitleggen. Het startkapitaal was 300 Euro.De eerste kandidaten die ze wilden aannemen weigerden te werken voor deze frisse jongens met skateboards onder het bureau, omdat ze te jong waren.In 2014 wonnen ze de nationale FD Gouden Gazelle voor aanstormend talent en in de regio Zuid-Holland wonnen ze de Gouden Gazelle voor snelste groeiers in 2014 met maar liefst een stijging van 655%.Tot op heden zijn er meer dan 1000 animaties gemaakt in alle talen en werken ze voor bedrijven als Coca-Cola, Deloitte en Bayer en hebben ze meer dan 30 mensen in dienst.Funk-e heeft nu twee vestigingen, een in Rotterdam en een in Berlijn. In het kantoor rollen mensen op skateboards rond en zodra nieuwe inspiratie nodig is reizen ze samen naar Silicon Valley of gaan ze naar een kasteel in de buurt om te brainstormen. Geïnspireerd door de positieve creativiteit van Richard Brandson, heeft Alex het doel om volledig onafhankelijk te blijven van investeerders en banken en blijft hij samen met Joost nieuwe bedrijven oprichten met hun ambitieuze Holding: "The Empire of Awesome".Nieuwe initiatieven zijn: Pitch-e.nl (Elevator pitch trainingen) en Bod-e.net (Animaties voor kinderen in ziekenhuizen).

Alex Broekman

Meer informatie

Na het behalen van zijn diploma aan de Europese School van Varese, heeft Alex besloten om te verhuizen naar Nederland, waar hij een Bachelor in IBA en een Master in Business Innovation Management behaalde.

Wat heeft hij u te bieden?

Een blik op het leven van een jong bedrijf gevormd door jongeren onder de 30 en gestart vanaf nul en zonder investeerders.

Stijl van presenteren

Alex presenteert in een eenvoudige, vlotte, ironische en tegelijkertijd bekwame stijl.

Talen

Hij spreekt in het Engles, Nederlands en Italiaans.

Bel ons of stuur ons een e-mail om precies te weten wat hij kan doen voor uw evenement.

Hoe kunt u hem boeken?

Via telefoon of e-mail.

Thema's

  • Hoe start je een bedrijf met niets
  • Hoe pitch je jouw bedrijf binnen 60 seconden met een verhaal
  • Kijk, durf, doe.
  • Innoveer voordat het te laat is.
  • Bouw een positief bedrijf met een positieve cultuur.
  • Het belang van passie in storytelling en business

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

Contact

U kunt ons ook bellen:
+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46

Of een mail sturen:
info@celebrityspeakers.nl

Gerelateerde links