NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Onze missie

De visie waarmee CSA Nederland werd opgericht, was het besef dat mensen die topprestaties leveren, anderen inspireren. Vanaf het allereerste begin is het de missie van CSA geweest om bedrijven in contact te brengen met deze gedreven mensen, wetende dat ze een grote invloed kunnen hebben op de prestaties van een onderneming of organisatie. Al meer dan dertig jaar weten onze sprekers overal ter wereld hun toehoorders met opmerkelijke en nieuwe ideeën te inspireren en verandering en groei binnen organisaties te stimuleren.

Onze missie is onze passie

Onze missie: bedrijven helpen hun doelstellingen te bereiken door ze in contact te brengen met toppresteerders. Met veel toewijding leveren we een uitstekende klantenservice, deskundig advies en natuurlijk de beste sprekers en meest toonaangevende denkers die uw organisatie tot verandering weten te inspireren.

Laat onze passie uw doelstellingen ondersteunen

Hoe kunnen we u helpen uw missie en bedrijfsdoelstellingen te bereiken? Spreek met een van onze consultants over uw wensen en zij kunnen u helpen een plan op te stellen en experts aan bevelen om u te helpen uw doelen te realiseren. U kunt ons telefonisch bereiken op: +31 (0) 10 845 0198 of +31 (0) 6 50 55 06 46, of ons een e-mail sturen. Wij helpen u graag wanneer het u uitkomt.

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46
info@celebrityspeakers.nl
www.celebrityspeakers.nl