NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Ons verhaal

Met meer dan dertig jaar ervaring in het zakenleven en een passie voor uitmuntendheid richtte Alex Krywald in 1983 Celebrity Speakers op in Groot-Brittannië. Zijn visie: bedrijven in contact brengen met de beste experts in de wereld. Krywald besefte dat de inzichten, ervaring en achtergrond van zijn sprekers een enorme bijdrage zouden kunnen leveren aan het bedrijf waarmee ze zouden werken. Met deze eenvoudige maar baanbrekende gedachte werd Celebrity Speakers geboren en ontstond de CSA Group. Alex Krywald is helaas niet meer onder ons, maar zijn visie en passie leven voort in CSA.

Mondiale groei

Sinds zijn oprichting heeft CSA Nederland gedurende dertig jaar een onophoudelijke groei doorgemaakt. De CSA Group is nu gevestigd in zestien landen. Met ruim vijftig consulenten die meer dan twintig talen spreken, zijn we ongeëvenaard in het inspelen op uw wensen, zowel internationaal als lokaal. Onze regionale kantoren beschikken over gespecialiseerde kennis van plaatselijke markten terwijl ons wereldwijde sprekersnetwerk de lat voor de hele bedrijfstak hoger heeft gelegd: we blijven uitmuntendheid en baanbrekende nieuwe diensten leveren aan onze internationale topklanten, met de aandacht voor detail en superieure dienstverlening die zij van ons gewend zijn.

Inspelen op uw doelstellingen

Door te kiezen voor CSA, kunnen onze consulenten u adviseren bij het selecteren van de beste sprekers – of u nu een keynote-lezing, boardroom-advies of een consultant voor uw organisatie nodig heeft. Het is onze missie om uw organisatie te helpen haar doelstellingen te bereiken. Wilt u meer weten over CSA en over de wijze waarop wij aan uw wensen kunnen voldoen, dan kunt u ons bellen op +31 (0) 10 845 0198 of +31 (0) 6 50 55 06 46. U kunt ons ook een e-mail sturen. We horen graag van u!

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46
info@celebrityspeakers.nl
www.celebrityspeakers.nl