NederlandsEnglish

Zoek een spreker

Sprekers: de selectie

Het selecteren van de perfecte spreker met de juiste expertise is cruciaal. Onze ervaren consulenten zullen uw evenementplanning bekijken en u adviseren over de meest geschikte sprekers. Door onze contacten met vrijwel alle topsprekers in de wereld is ons bereik werkelijk mondiaal. Met veel toewijding zorgen we ervoor dat de waarden, persoonlijkheid en affiniteit van de spreker perfect aansluiten op uw bedrijfscultuur. Wilt u uw bedrijf herpositioneren en uw bedrijfscultuur veranderen? In dat geval wilt u misschien de status quo uitdagen en zoekt u een spreker met een wat andere toon en stijl. Met onze hulp bereikt u de doelstellingen die u zich voor uw evenement heeft gesteld.

Onze consulenten zullen:

  • Uw evenementplanning en bedrijfsdoelstellingen bekijken
  • De bedrijfscultuur en waarden van uw organisatie bespreken
  • De inhoud en boodschap van de presentatie verfijnen
  • Een shortlist van sprekers aan u voorleggen

Als de keuze van de spreker is gemaakt, zullen we het beheer van de afspraken voor uw spreker met u doornemen en ervoor zorgen dat uw evenement op rolletjes verloopt.

Spreek met onze consulenten

Wilt u uw evenement met een van onze consulenten bespreken? Dan kunt u ons bellen op: +31 (0) 10 845 0198 of +31 (0) 6 50 55 06 46 of ons een e-mail sturen. We horen graag van u!

Hoe kunnen we u helpen?

Om meer informatie of een offerte over deze spreker te krijgen, druk op:

+31 (0) 10 845 0198
+31 (0) 6 50 55 06 46
info@celebrityspeakers.nl
www.celebrityspeakers.nl